Hartelijk welkom op de installateur startpagina.

Als het gaat om kwaliteit zijn wij kritisch en daarom hebben wij aan onze installateurs kwaliteitseisen opgelegd. Onze installateurs zijn (o.a. N.C.P.) erkend en voldoen aan alle in de wet gestelde eisen, zoals betrouwbaar en vaktechnisch gediplomeerd. Bovendien maken zij alleen gebruik van goedgekeurde beveiligingsapparatuur (systemen en onderdelen). Zowel ons doel als het doel van de installateur is daarbij te voorkomen dat er onnodig een alarm wordt veroorzaakt. U kunt er dus zeker van zijn dat u ongestoord gebruik kunt maken van uw alarmsysteem met de doormelding naar onze alarmcentrale.

Tip: Ondervindt u problemen met IP doormelding met een EuroPAC IP Converter Comfort of met de EuroPAC IP Converter PLUS (GPRS), kontroleer dan eerst of dat deze is voorzien van de meest recente softwareversie. De laatste software versie voor IP Converter Comfort en de IP Converter PLUS (GPRS) met hardware versie 1.2, is software versie V03.12, Voor hardware versie 1.6, is de laatste software versie V03.51. Zo niet, voer dan de update procedure uit. Bekijk anders hier de installateurshandleiding.

 

Inloggen als installateur bij EuroPAC Alarmcentrale

U heeft als installateur via deze webportal toegang tot een breed scala aan technische informatie, uitleg over producten, tips van monteurs etc. etc.

 

Installateurs inlog gegevens aanvragen.

Om verder te gaan heeft u een naam en wachtwoord nodig. Om deze inloggegevens aan te vragen kunt u het formulier invullen en verzenden. Na verificatie door onze accountmanagers zal de toegang verleend worden. U krijgt automatisch per email de inlog gegevens.

Installateurs login aanvragen