Bereikbaarheidsservice

Professionals in telefonische dienstverlening

 

Één van de specialisme van EuroPAC Alarmcentrale is het verlenen van diensten op het gebied van telefonische bereikbaarheid.

Uw organisatie kan zich op een aantal manieren onderscheiden van de concurrentie door bijvoorbeeld een perfecte dienstverlening richting klanten. Dat de kwaliteit van uw telefonische bereikbaarheid hier een cruciale rol in speelt behoeft geen verdere toelichting. Door de overgang naar een 24-uurs economie verwachten uw klanten dat uw organisatie optimaal bereikbaar is. Indien u niet bereikbaar bent, is uw concurrent dat wellicht wel waardoor potentiële klanten verloren kunnen gaan.

EuroPAC is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar. EuroPAC neemt alle telefoontjes aan met bedrijfsnaam zodat wij voor uw organisatie een professioneel verlengstuk kunnen zijn. Onze vriendelijke en klantgerichte medewerkers geven antwoord op vragen, noteren bestellingen of coördineren storingsmeldingen naar uw servicemonteurs. Om uw servicemonteurs niet onnodig te belasten filteren onze medewerkers de inkomende storingsmeldingen op urgentie.Voldoet een melding aan de door uw organisatie gestelde eisen van urgentie dan zullen wij een monteur aansturen. Uw servicemonteurs kunnen wij door middel van alle moderne communicatiemiddelen aansturen en inplannen. Van alle afgehandelde meldingen ontvangt u een overzichtelijke rapportage per fax of e-mail. Dit alles geschied aan de hand van een vooraf overeengekomen protocol. Dit protocol is geheel flexibel en kan daarmee voldoen aan uw specifieke wensen. Het spreekt voor zich dat uitbesteding van uw telefonische bereikbaarheid bij EuroPAC een enorme besparing oplevert in uw personeelskosten.

Niet alleen voor de coördinatie van storingsmeldingen bent u bij EuroPAC aan het juiste adres, het bemannen van uw helpdesk op afstand is ook een discipline die wij uitstekend beheersen. De inkomende vragen en/of klachten die ondervangen kunnen worden door middel van een protocol zullen door onze medewerkers direct telefonisch opgelost worden. De complexe vraagstukken rapporteren wij per direct aan uw organisatie zodat u hier adequaat op in kunt spelen.  Professionaliteit door ervaring  EuroPAC  beschikt over een jarenlange ervaring op het gebied van storingscoördinatie en helpdesk activiteiten. Enkele branches waarin wij sterk vertegenwoordigt zijn:

  • CV installatiebedrijven
  • Rioleringsbedrijven
  • Woningbouwcorporaties
  • Beveiligingsinstallateurs
  • Thuiszorg instellingen
  • Verzekeraars
  • Vastgoed organisaties
  • Gemeenten calamiteitenmeldpunten
  • Achterwacht voor artsenpraktijken

Wilt u weten op welke wijze EuroPAC hét verlengstuk voor uw organisatie kan worden neem dan contact op met onze verkoop adviseurs of via telefoonnummer 0412-654 000