EuroPAC Alarmcentrale - Waar mensen voor u (be)waken


EuroPAC Alarmcentrale is een particuliere alarmcentrale, door het Ministerie van Justitie toegelaten onder nummer PAC 105 en gecertificeerd door het  Nationaal Centrum voor Preventie. Onze medewerkers, de alarmprocedures alsmede onze huisvesting voldoen aan de strengste wettelijke eisen. De dienstverlening die wij u bieden is doeltreffend door zijn eenvoud.

Wij zijn een hypermoderne Particuliere Alarmcentrale, die als doel heeft om haar zakelijke en particuliere klanten op een persoonlijke en professionele wijze van dienst te zijn. Juist daarom maken wij dan ook geen gebruik van een stemcomputer (voice respons system) omdat wij dat een onpersoonlijke benadering vinden. Om onze dienstverlening toch te kunnen waarmaken, maken wij gebruik van de meest geavanceerde technieken. Hierdoor zijn wij in staat om aan elk afzonderlijk alarm of type melding een specifiek actiepatroon te koppelen.

EuroPAC Alarmcentrale is als eerste Europees gecertificeerd als particuliere alarmcentrale binnen Europa! Lees meer.

EuroPAC Alarmcentrale is verkozen tot branche winnaar categorie Alarmcentrales en genomineerd voor De Nationale Business Succes Award 2015!Europac Alarmcentrale USP

Aanvullende gegevens

europac.nl maakt gebruik van cookies voor de juiste werking van deze website. Wij gebruiken GEEN cookies voor: Het verzamelen van persoonlijk identificeerbare informatie, doorsturen van data naar advertentie netwerken, doorsturen van persoonlijke en vertrouwelijke informatie naar derden. Meer informatie: Klik hier.

Deze melding verbergen: